x
ONE stop FOR all

Bëhu ONE i familjes

Dërgo, prano para. Paguaj, blej me Mastercard. ONE stop për të gjitha.

Shpejtë

Dërgo dhe prano para në tërë botën sa hap e mbyll sytë.

Sigurt

Pagesa të sigurta, të mbështetura nga Mastercard Secure.

Mençur

Të gjitha transaksionet tuaja në një vend.

Rri në kontakt

Biseda dhe menaxhim të transaksioneve përmes aplikacionit.

Llogari digjitale

Menaxho paratë tuaja në NJË vend.

Llogaria OneFor ofrohet falas bashkë me IBAN evropian dhe kartelë virtuale Mastercard.

Paguaj në 0.2 sekonda

Dërgo dhe prano para, me vetëm një klik.

Kryej transfere të shpejta me familjarë dhe miq.
Ky shërbim ndërmjet llogarive OneFor është falas.

Mëso më shumë

OneFor X Mastercard

Blej dhe paguaj. Në çdo kohë.

Me OneFor Mastercard, shijoni komoditetin e pagesave të menjëhershme me kartelë në mbarë botën. Falas

Debit Kartelë Virtuale falas

Llogari për gjithë familjen

Me OneFor mund të dërgoni dhe pranoni para nga familjarët tuaj në gjithë Evropën. Paratë transferohen brenda 0.2 sekondave. Mund të kryeni edhe SEPA transfere drejtë Evropës.

Çdo herë në dispozicionin tuaj

Nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë - ekipi ynë i shërbimit është aty për ju 24/7. Ne ofrojmë mbështetje miqësore dhe të shpejtë përmes opsionit të bisedës brenda aplikacionit,telefonit apo email-it.

Shkarko aplikacionin.

Shkarko
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.
x