Vëmendje, prindër të mrekullueshëm

Për Prindërit

Fuqizoni financiarisht fëmijën tuaj! Regjistrohuni së bashku në OneFor Youth.

Shkarko
Shkarko

Vëmendje, prindër ose kujdestarë të mrekullueshëm!

Jeni gati të fuqizoni fëmijët tuaj dhe të ju jepni pavarësi financiare dhe në të njejtën kohë të mbani kontrollin dhe sigurinë e tyre?  Nuk mund të kërkonit më shumë se OneFor Youth, llogari digjitale e  perfeksionuar në çdo detaj dhe e projektuar specifikisht për të lehtësuar përditshmërinë e të rinjëve të moshës 7-17 vjeç!

Shkarko
Shkarko

Kuletë Digjitale dhe kartelë virtuale Mastercard

OneFor i ofron fëmijës tuaj një kuletë digjitale dhe një kartelë Debit të lidhur me të. Mënyrë perfekte për të mësuar aftësinë e menaxhimit të parave duke qenë të sigurt që shpenzimet e tyre  janë në rrugë të drejtë.

Menaxhimi i Sigurt i Parave

Me OneFor, ju jeni në krye të llogarisë OneFor Youth! Keni kontroll të plotë mbi kuletën digjitale të fëmijës tuaj dhe shpenzimet e tyre. Rrini të qetë duke ditur që fondet e tyre janë të mbrojtura. Udhëzoni drejt zakoneve financiare të përgjegjshme.

Mastercard Fizike

Dëshironi ti mësoni fëmijës tuaj vlerën e shpenzimit të përgjegjshëm në botën reale? Mastercard Fizike e OneFor është këtu për t'ju ndihmuar! Ata mund të bëjnë blerje në dyqane, restorante duke mësuar më shumë rreth botës financiare.

Transferimet e Parave në Aplikacion

Përgjegjshmëri financiare dhe forcim i lidhjeve familjare me veçorinë tonë të dërgimit/ kërkesës së parave në aplikacion. Fëmija juaj mund të menaxhojë lehtësisht financat e tyre, madje edhe të ju  kërkojë apo dërgojë para anëtarëve të familjes apo edhe shokëve dhe shoqeve të tyre. Është e lehtë, e sigurt dhe promovon zakone financiare të shëndetshme.

In-App Money Transfers

Foster financial responsibility and strengthen family connections with our in-app send/request money feature.

Your child can easily manage their finances, split bills with friends, or even send money to family members. It's effortless and secure, and promotes healthy financial habits.

Pse të Zgjedhni OneFor Youth?

📚 Edukimi Financiar

OneFor është më shumë se një llogari digjitale. Është një mundësi për fëmijën tuaj që të përvetësoj aftësi financiare që nga moshë e re. Ata do të fitojnë njohuri për shpenzimet e përgjegjshme dhe vendimet e mençura financiare që do t'i japin avantazh për tërë jetën.

👩👧👦Udhëzim Prindëror

Si prind, ju luani një rol të rëndësishëm në rrugën financiare të fëmijës tuaj. OneFor ju lejon të monitoroni transaksionet e tyre, të drejtoni shpenzimet e tyre dhe të keni perspektiva të vlefshme në të gjithë këtë proces. Është sikur të keni një program furnizimi dhe mentorimi financiar në të njëjtën kohë në duart tuaja!

🛡️ ️I Sigurt dhe i Mbrojtur

Ne kemi prioritet sigurinë e të dhënave personale dhe fondet e fëmijës tuaj. OneFor zbaton masat më të mira për të siguruar të dhënat e tyre, duke ju dhënë rehati ndërsa ata udhëtojnë në botën e pavarësisë financiare.

🌟 Fuqizon Fëmijën Tuaj

Duke dhuruar një llogari OneFor Youth fëmijës tuaj, ju do ofroni atyre mjetet që kanë nevojë për tu bërë financiarisht të përgjegjshëm. Ata  do të formësohen si menaxherë të mençur të parave, duke qenë të  përgaditur për sukseset e të ardhmes.

Gati të fuqizoni fëmijën tuaj në rrugën drejt suksesit financiar?

Mos hezitoni më shumë! Bashkohuni me komunitetin OneFor Youth sot dhe filloni një udhëtim drejt një të ardhmeje më të ndritshme financiare për fëmijën tuaj!

Shkarko
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.