Paguaj në 0.2 sekonda

Transfere të personalizuara

Jo më pritje të gjata për transfere, shijo shpejtësinë dhe komoditetin me OneFor. Paratë brenda llogarive të OneFor transferohen brenda 0.2 sekonda.

Shkarko
Shkarko

Pagesa të  shpejta.

Transfere brenda aplikacionit

Mënyra më e thjeshtë për të transferuar para. Pagesa të shpejta dhe me lehtësi brenda aplikacionit.

Kërko
para

Opsioni "Kërko Para" ju ofron mundësinë që në moment të kërkoni para nga lista e kontakteve tuaj në aplikacionin OneFor.

Transfere bankare

Me llogarinë IBAN të OneFor ju mund të dërgoni dhe të pranoni para përmes transfereve SEPA nga çdo llogari tjetër IBAN në BE.

Mbush llogarinë OneFor

Ju mund të mbushni llogarinë tuaj OneFor në mënyrë të shpejtë dhe me lehtësi përmes çdo kartele bankare apo transferi bankar.

Personalizo transferet tuaja

OneFor ju mundëson që pagesat tuaja përmes aplikacionit të jenë të veçanta. Ju mund të bashkangjitni një mesazh apo foto për çdo transfer.

QËNDRONI

NË KONTAKT

Qëndroni në kontakt me familjen tuaj në çdo transfer. Bëjeni përdorimin e aplikacionit të OneFor më personal se kurrë më parë.

PARALAJMËRIM

TRANSAKSIONI

Njoftimi në kohë kur transferi të përfundoj.

QASJE

E LEHTË

Të gjitha pagesat dhe transferet tuaja në aplikacion me vetëm një klik.

SIGURIA

E PARAVE

Mbrojtur nga Mastercard Secure. Kriptimi i të dhënave. Monitorim 24/7 kundër mashtrimeve.

Kudo. Kurdo.

Shkarko
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.