LIDHJA Më E LEHTë ME FAMILJEN

Qëndro në kontakt

Dërgo e prano para nga familjarët tuaj në Evropë.

Shkarko
Shkarko

Komoditet

Lehtë dhe shpejtë mund të dërgoni dhe pranoni  para tek anëtarët e familjes tuaj në BE pa pasur nevojë të shkëmbeni  para të gatshme.

Shpejtësi

Transferet realizohen në 0.2 sekonda duke i mundësuar pranuesve të marrin paratë në kohë reale.

Siguri

Masa të avancuara sigurie për të siguruar mbrojtjen e informatave tuaja personale dhe financiare.

Shpenzime më të vogla

Tarifat e shërbimeve janë fikse, gjë që mundeson të kursehen para në  transfere.

Personalizimi

OneFor ka menduar të krijoj përvojë të veçant për secilin, duke mundësuar të bëhen pagesa të personalizuara me mesazhe dhe foto.

Kudo. Kurdo.

Shkarko
Shkarko

Çdo herë në dispozicionin tuaj

Nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë - ekipi ynë i shërbimit është aty për ju 24/7. Ne ofrojmë mbështetje miqësore dhe të shpejtë përmes opsionit të bisedës brenda aplikacionit,telefonit apo email-it.

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.