GJITHëpërfshirje.INOVACION.

Misioni

Të revolucionalizojmë industrinë financiare, për një të ardhme digjitale gjithëpërfshirëse.

Shkarko
Shkarko

Gjithëpërfshirje

Ne besojmë që qasja në financa duhet të jetë e drejtë elementare për secilin, andaj shërbimet tona financiare janë zgjidhje për të qenë universalisht të përdorshme lehtë dhe pa barriera gjeografike, nga të gjithë.

Inovacion

Ne sigurohemi që të aplikojmë teknologjinë më të fundit për të ofruar shërbime inovative dhe të sigurta me një përvojë miqësore të platformës nga fillimi deri në fund.

Në fokus individët

Në qendër të çdo procesi teknologjik të shërbimeve tona kemi individin dhe nevojat e tyre të përditshme për të menaxhuar financat.

Ne jemi  OneFor ... një insitucion financiar me seli në Gjermani, e themeluar në vitin 2020, me një vizion për të ndryshuar mënyrën se si njerëzit ndër-veprojnë me njëri-tjetrin përmes parave.
Ne kemi për qëllim që të ndërtojmë një urë të fuqishme familjare përmes shërbimeve tona financiare digjitale të avancuara.

Në ekosistemin tonë financiar të avancuar, synojmë që të ju mundësojmë familjeve të zhvillohen, duke kultivuar një kulturë të aftësisë financiare digjitale dhe duke ofruar zgjidhje financiare të arsyeshme dhe të përshtatshme.

Ne synojmë të jemi lider në ofrimin e shërbimeve financiare digjitale, duke  ju shërbyer nevojave në rritje të familjeve moderne.

01
Zgjidhje
Inovative

OneFor ofron zgjidhje financiare inovative që thjeshtëson dhe përmirëson procesin e menaxhimit financiar për familjet.

02
Lidhje
Familjare

Në OneFor, i kushtojmë rëndësi të veçant lidhjeve familjare dhe besojmë në promovimin e bashkëpunimit familjar përmes zgjidhjeve tona financiare inovative.

03
Lehtësi

Platforma jonë është projektuar që të ofrojë flexibilitet dhe të jetë lehtë e qasëshme dhe e përdorshme.

Our team 🤗

These are the people behind the templates that you love and use everyday. Get to know them.

Çdo herë në dispozicionin tuaj

Në dispozicionin tuaj 24/7: Për çdo paqartësi dhe pyetje kontaktoni ekipën e shërbimit, përmes chat-it në aplikacion, telefonit ose e-mail-it.

Shkarko aplikacionin.

Shkarko
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.