KONTROLL MBI paratë tuaja

Menaxho paratë
tuaja në NJË vend.

Llogaria OneFor ofrohet falas bashkë me IBAN evropian dhe kartelë virtuale Mastercard.

Shkarko
Shkarko

Falas

Hapja e llogarisë

OneFor sjell për ju mundësinë e menaxhimit të parave tuaja me fleksibilitet. Krijoni llogarinë tuaj shpejtë dhe lehtë. Në më pak se 10 minuta, mund të përfundoni të gjithë hapat për hapjen e llogarisë. Ky proces ofrohet falas dhe në mënyrë digjitale.

Falas

Mastercard Virtuale

Si përdorues ju do të merrni kartelën virtuale OneFor e mbështetur nga Mastercard, pa kosto për mirëmbajtje. Përmes kartelës virtuale keni mundësinë të realizoni pagesat dhe të kryeni porosi online, në mënyrën më të lehtë të mundshme.

Falas

Transaksione brenda aplikacionit

Kjo është e bukura e OneFor. Transaksionet brenda aplikacionit për përdoruesit e OneFor janë plotësisht falas.

Si të hapni një llogari në OneFor?👇🏼

1

Hap llogarinë.

Shkarko
Shkarko

Na duhet emaili dhe numri juaj i telefonit.

Fillo verifikimin

Do të ju duhet një dokument identifikimi fizik d.m.th. karta juaj e identitetit apo pasaporta. Vazhdoni me video verifikimin në app dhe ngarkoni një faturë të shërbimeve komunale.

2
3

Kontrata

Hap tjetër per verifikimin e llogarisë së OneFor është nënshkrimi i kontrates digjitale, që bëhet direkt në aplikacion në mënyrë elektronike.

Porositni OneFor Mastercard kartelën tuaj

Pasi të keni përfunduar procesin e verifikimit e tëra që duhet të bëni është të porositni kartelën tuaj të debitit. Me ngjyrën tuaj të preferuar.

4

Procesi i verifikimit zakonisht zgjat më pak se 10 minuta.  

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.