Tarifa të përshtatshme për të gjithë

Hapja e llogarisë dhe mirëmbajtja është falas dhe gjithmonë do të jetë.  

EU Bank transfers 50% Cheaper

€0.70/month

Best for people making 3 to 5 bank transfers per month within Europe.
Includes 5 EU-to-EU trnsactions per month

International 42% cheaper

€4.70/month

Best for people making 2 to 3 international transfers per month within Europe.
Includes 5 EU-to-EU trnsactions per month

Unlimited free transfers

€14.70/month

Best for people who want full convenience re costs, without transfer restrictions.
Unlimited EU-to-EU & international transactions per month

ÇMIMET

LLogaria OneFor

Hapja e llogarisë

Falas

Mirëmbajtja e llogarisë

Falas

Bllokimi i llogarisë

Falas

Transferet

Transferet hyrëse ndërkombëtare brenda aplikacionit

Falas

Transferet  hyrëse dhe dalëse kombëtare brenda aplikacionit

Falas

Transferet dalëse ndërkombëtare brenda aplikacionit

€2.70

Transferet dalëse kombëtare

€1.00

SEPA pagesat dalëse

€5.00

SEPA pagesat hyrëse

€3.00

Mbushja e llogarisë përmes kartelës deri në €100

€1.00

Mbushja e llogarisë përmes kartelës mbi €100

2%

Kartela

Kartela virtuale Mastercard

Falas

Pagesat në POS

Falas

Kartela fizike Mastercard

€4.70

Tërheqje në ATM në Kosovë
Tërheqje në ATM jashtë Kosovës

€1.00
2% min.€2.00

Porositja  e kartelës virtuale (E treta brenda vitit)

€4.70


Çdo herë në dispozicionin tuaj

Nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë - ekipi ynë i shërbimit është aty për ju 24/7. Ne ofrojmë mbështetje miqësore dhe të shpejtë përmes opsionit të bisedës brenda aplikacionit,telefonit apo email-it.

Shkarko aplikacionin.

Shkarko Aplikacionin
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.