Blej dhe paguaj mençur

Paguaj kudo dhe kurdo!

Udhëto dhe eksploro botën me OneFor Mastercard. Kartela ju lejon të bëni pagesa në çdo  kohë dhe në mënyrë të sigurtë. Tërhiqni para nga ATM kudo në Kosovë dhe botë.

Shkarko
Shkarko

Pagesa të sigurta

Me OneFor Mastercard, ju mund të paguani sigurt kudo në Kosovë dhe botë. Pa shqetsime nga mashtrimet kur paguani. Partneriteti ynë me Mastercard siguron që pagesat tuaja të mbrohen me masa të avancuara sigurie.

Kartela e pranueshme në mbarë botën

Partneriteti me Mastercard i ofron kartelës së OneFor felksibilitet. Pagesat mund të bëhen kudo dhe kurdo.

Kontroll e plotë e kartelës

Lehtësisht ju mund të menaxhoni kartelën tuaj përmes aplikacionit. Të menaxhoni limitet e shpenzimeve, tërheqjeve, të ndërroni PIN-in e kartelës, të bllokoni dhe zhbllokoni atë.

Tërheqje të lehta të parave

Përpos kryerjes së pagesave, ju mund të tërhiqni para direkt nga ATM, kudo që jeni.

Bëjeni kartelën tuaja OneFor unike – zgjedhni ngjyrën tuaj!

… ne e kuptojmë se kartela juaj e pagesës nuk është vetëm një mjet pagese - ajo është një pasqyrim i personalitetit tuaj. Kartelën OneFor mund ta bëni unike duke e personalizuar atë me ngjyrën tuaj të preferuar.

Shpejtë. Lehtë. Sigurt.

Shkarko
Shkarko

Shkarko aplikacionin.

Regjistrohu për të rejat e fundit.